Werving en Selectie

Ben je op zoek naar een vaste medewerker die je zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen je graag met de werving en selectie van jouw medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met  je opstellen, wordt de werving door ons gestart. Wij doen een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan  je voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waar je naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij je in dienst en betaal je aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent je ons niets verschuldigd.

 

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen worden je uit de handen genomen
  • Je bespaart tijd en kosten
  • Je maakt gebruik van professionele recruiters
  • Expertise in verschillende branches
  • No Cure No Pay

 

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. Je betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met je aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

 

Langere proeftijd mogelijk

Wil je een medewerker eerst goed leren kennen voordat je hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij je detacheren voordat je een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Uw naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?